Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och så kom våren

ibland kan man önska att man vore någon annan.
en annan dag är man proud to be yourself.
krossad av pikar, upprymd av beröm.
tänk att det vänder så fort.

minnet kort.
en inbillning blott.
även du kan vara av fel sort.

som att endast du äger rätten till att leva.
perfektionisten kryper fram.
inom dig.
(vilken grej!).
jag förundras av dig - egoboosted tjej.

säg åt mig att jag inte duger.
släpa mig i mina bojor.
till det som kallas kärlek.
för med kärleken är jag själ.
som syns.
utan stank av mobbofferunk.

och så kom våren.




Fri vers av niffe
Läst 237 gånger
Publicerad 2007-03-26 09:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

niffe
niffe