Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du.

Så stel i kroppen.
Så mjuka händer.
Så tindrande ögon.
Men vem kunde ana?
Ja, vem visste?

Att det var bara en mur.
Det var bara en förklädnad.

Av det riktiga, det sanna du.




Fri vers av poemthing
Läst 198 gånger
Publicerad 2007-03-26 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poemthing
poemthing