Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett försök till en dikt om panikångest


Panikångest

Beskriv ordet lycklig,
när du är inne i panikens helvete.

Beskriv ordet glad,
när du ligger skakandes på golvet,
fylld av gråt, fylld av sorg.

Beskriv ordet skratt,
när det enda som kommer ut
ur din käft är skrik!

Beskriv ditt liv,
när du inte har panikångestattacker.

Beskriv ditt jävla liv,
men ljug inte!

Den som ljuger,
bestraffas!

Och du vill väl inte bli
bestraffad?

Panikångestattacken försvinner sakta,
men som en blixt från klar himmel
slår den återigen ner.




Övriga genrer av Fallenängel
Läst 807 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-03-27 15:15



Bookmark and Share


  RosaFlugSvamp
Panikångestattacken försvinner sakta,
men som en blixt från klar himmel
slår den återigen ner.

Känner igen mej ..och vet hur det ät att leva med detta helvete <3 har försökt skriva om min panik jag med men inte fått till det än ..
2009-08-24

    Skrivarn
Läsning som är så otäck att man lider när man läser den! Vet hur det känns.. du beskriver detta fenomen strålande bra!!
2008-06-02

    Mli00
Jättebra text, otroligt bra beskrivande!
2007-12-15

    Zozzie
Wow. Jag blir så rörd av alla dina dikter...
2007-07-05

  Nils Sondefors
Stark dikt!
Målande beskrivning av en känsla som förmodligen är mycket svår att beskriva med ord.
Bokmärkes!
2007-03-29

  Stardust VIP
Nej det låter sig nog inte beskrivas. Panikångest är verkligen PANIK. Bra text av dig!
2007-03-27

    Autumnlove
Väldigt stark.... Man blir berörd när man läser den. Bra!
2007-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Fallenängel
Fallenängel