Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nous somme.

ångest ekar mellan gatorna
jag tror det finns

Hopp för oss, ändå

men det är halv 5 på morgonen.
och Ingen av oss sover
utan ett öga öppet




Fri vers av Sofiapoema
Läst 249 gånger
Publicerad 2007-03-27 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema