Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vous n\'êtez pas.

Vi vet
ingenting,
vi prövar
allt,
vi kastar oss
ut
för att bli som
ni
som vet något

mindre.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 263 gånger
Publicerad 2007-03-27 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema