Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla har vi mardrömmar om natten ibland..


Skuggors bal


Visste ni, att där i mörkret,
då det är tomt i vår sal
bjuder skuggor upp till dans

golvurets pendel slår takten

En natt smög jag dit
de såg mig komma
och jag blev infångad

Jag dansade, var bjuden på bal
rytmen slog i
underlig takt och slag

skrämmande

Dessa skuggor
lockade mig
in i mörker

Då golvurets pendel stannat
När mitt hjärta återhämtat sig
kom jag till insikt

dårskapen med väggbestigning




Fri vers av Rosen VIP
Läst 435 gånger
Publicerad 2007-03-28 10:17



Bookmark and Share


  SvartaRegndroppar
vacker tanke!
2007-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP