Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till solens dotter

När du älskar mig eller föraktar mig
är det blott din egen spegelbild du ser
Jag känner vemod när du måste gå
och glädje av att veta att du dragit lärdom
Önskar att du sagt farväl
även om det aldrig finns något slut




Fri vers av Metaformannen
Läst 343 gånger
Publicerad 2004-01-30 08:45



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
denna dikt kan jag läsa om och om igen, i sin korthet innehgåller den allt en dig behver och dess känslor framhävds på ett suveränt sätt av paradoxen i slutet..
2005-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Metaformannen