Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syster,

när vi möter varandras gestalter

Känner jag lyckan, spridas från mina stadigt stående fötter
De når mina tårkanaler, och dom fylls av salt lyckovatten

Syster, vi har inte all tid i världen att älska varandra




Fri vers av Sparven
Läst 258 gånger
Publicerad 2007-03-31 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sparven
Sparven