Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min tur

Njutelsen,
av att se din smärta

Det är din tur nu

Behaget,
av att se dina brännande tårar

Det är din tur nu,
att möta världen

Njutelsen,
av att känna lyckan porla

Det är min tur nu

Behaget,
av att känna lustens värme.

Det är min tur nu,
att möta världen.




Fri vers av Sparven
Läst 244 gånger
Publicerad 2007-03-31 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sparven
Sparven