Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God Morgon,

min kära

Säger jag när jag ser hennes ansikte

Idag, är en glad dag.

Sen vänder jag ryggen mot henne.




Fri vers av Sparven
Läst 238 gånger
Publicerad 2007-03-31 10:51



Bookmark and Share


  OnlyDlonely
Fin, få ord men de avslöjar mycket. Riktigt bra!
2007-04-10

  Gunilla Söderström Hallström
Vart tog den goda morgonen vägen
hoppas det i varje fall blev en god dag
text att funderar över.
2007-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Sparven
Sparven