Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lipstick confession


Jag är ett par smutsgröna naglar
som gräver sig djupare in i
nackskinnet.

Jag får ansiktsmusklerna att vrida sig
får dig att vråla i ångest
får dig att älska souvenirer av människor
som hatar dig.

Jag har kärror av skuld adresserat till dig
Har målat över ditt förstånd med gårdagens middag
Har raderat alla som vet hur du egentligen
ser ut.

Jag är dina skrämda andetag på
reapet.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-31 23:31



Bookmark and Share


  Mattias Josephson
den här är bra! snygga ordvrängningar och bra flyt. jag tror dessutom att det är positivt här med inte för långa alster - om man vill att många ska läsa noga och ge konstruktiva kommentarer.
2007-06-27

  Neal VIP
Schysst dikt !
2007-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema