Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara tänk

min blogg

skulle vara

boring boring boring

inte så där som flådig
förnumstig och fanfarisk

som din kompis Rilles

för det händer inte så mycket,

jag känne inte så många heller

har en liten skara människor jag vågat släppa inpå livet

mest sover jag,

kollar på teve

eller hypertänker på mina problem

det händer en massa innanför

en massa action som ingen ser

går inte att strukturera upp ett kaos

livet är kaosalt

så jag tror inte på bloggande

det är ett galleri för spelarna


och en filosofisk fråga:

Vem är mest släkt med min mamma
jag eller hennes syster?

jag tycker att det lutar åt moster
dom har samma mor och far
jag har ju bara femtio procent av min mor

eller hur blir det egentligen?





Övriga genrer av Arwen
Läst 232 gånger
Publicerad 2007-04-02 23:30



Bookmark and Share


  Ronny Berk
ett väl strukturerat kaos i lyrisk klädnad.. den eviga frågans dilemma..
2007-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen