Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

röda skor

de röda små skorna står kvar
i hallen
ensamma




Bunden vers (Haiku) av Frida Linnea Elin
Läst 524 gånger
Publicerad 2005-02-24 12:47



Bookmark and Share


  galjonsfigur
oj, verkligen bra. :) vilken känsla du får fram med hjälp av bara några få ord.
2006-03-02

    Cronan
Det känns inte som skor du beskriver..

Om det är det så måste skorna ha en egen själ, en sorgsen sådan.

Jättebra..
2005-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Frida Linnea Elin
Frida Linnea Elin