Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi övervinner allt...

Slåss
med
dig,
kämpar och tar i.
Vi
övervinner
allt.
















© Copyright 2004-10-16
Brown




Fri vers av Lene
Läst 319 gånger
Publicerad 2005-02-24 17:39



Bookmark and Share


    Caroline2
den här dikten väldigt mycket! Den säger något om svårigheterna i en relation men också styrkan i att vara två.
2005-03-13

  Cattis Rönn
när man övervinner allt tillsammans...Fint skrivet!
2005-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Lene

Mina favoriter
Älska aldrig en poet