Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inget av inget

vad vad vad vad
och varför
oförmögen
fy fan
pissigt
hur hur hur hur
hitta
hem
bort
tillbaka ut
och varför
har hon psykat mig till
dagens dikt
dagens varelse
lever jag
dör jag
hon bryr sig inte
dra åt helvete då för fan
jag älskar dig
din idiot
men du har psykat
varför varför varför varför
oförmögen att älska
du var förmögen att forma
desformera
tillräckligt
för att förkorta ett liv
eller sänka kvalitén
är inte berättigad
jag vet
jag svälter inte
du gav mig gift i grytorna
röd blick
jag vill dö
ska kanske supa mig full
tappa kontrollen
som du
men jag är inte du
dör dör dör dör




Övriga genrer av Arwen
Läst 234 gånger
Publicerad 2007-04-06 19:21



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
jag ser detta som om det handlar om ett förgiftat förhållande mellan två människor som inte riktigt hör varandra när de kommunicerar, det är då det händer inget av inget - det flyt i dikten dessutom
2007-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen