Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sekten

sekter
kastsystem
rasism
och ondska

mitt ibland oss

här i detta såkallat sekulariserade
välfärdssamhälle

guden är mammon
och offren är allt som på något sätt avviker

kapa alla armar som sträcker sig efter upprättelse
kastrera varje påbörjan till sanningssägande




Fri vers av Arwen
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-09 14:12



Bookmark and Share


    BetweenTheLines
här var raka rör
starkt,och med starka fraser
särskilt slutet hugger bra
2007-04-11

  Gawain VIP
Syrligt.

Mycket bra skrivet om en värld på randen till att förgöra sig själv.
2007-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen