Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han med stort H....

Han är tillbaka!!!!

Han som jag inte får nog av!

Han som charmar mig som ingen annan i hela världen!

Han som får mig att darra som ett löv!

Han som jag fortfarande drömmer lite om trots att det var flera år sedan!

Han som gör mig tokig.....


Och han tyckte att vi borde träffas igen och baka brownies.... med massor av glasyr...

Just like old hot days!


Gode gud, det här kommer inte sluta bra....



Men kan jag motså honom nu när jag aldrig kunnat det innan... knappast.




Övriga genrer av She
Läst 255 gånger
Publicerad 2007-04-10 02:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

She
She