Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag älskar pappa roger <3

om man skulle dra till nangijala
lägga sig i gräset och chilla
ta en bumbi och säga att;
äh vafan livet är rätt härligt ändå




Fri vers av eleonor
Läst 437 gånger
Publicerad 2007-04-10 19:07



Bookmark and Share


  prinscess VIP
känns som du vill drömma dig bort ett tag
känner ett litet vemod bakom orden
att dra sig bort från verkligeheten en stund
ja de flesta känner väl kärlek till sina föräldrar
2007-04-10
  > Nästa text
< Föregående

eleonor