Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I valet och kvalet

en evighet med dig eller en trygghet utan

I valet och kvalet

är det som att försöka ta sig till stjärnorna i ett kliv




Fri vers av Cecilia Andersson
Läst 450 gånger
Publicerad 2005-02-26 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Andersson