Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Flummig dikt,,,,


Galet

Se upp, kolla noga
Det kan alltid finnas nått galet under skalet
Isbjörnen Knut sade det till mig
Så jag ser upp jag kollar alltid noga
För vem vet det kan alltid finnas nått galet under skalet




Fri vers av Jack Vresan
Läst 204 gånger
Publicerad 2007-04-11 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack Vresan