Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förskönande ögon


De skapar din värld och förbättrar den
med dina ögons förtrollande strålglans
av godhet allenast och idealism
som ljuvt sprider sitt ljus ner i samtligas själar
och gör dem till godare människor blott genom din existens.
Det är själens livgivande skapande kraft
som sålunda likt gröna fingrar
får livet att blomstra och bara bli bättre omkring dig.
Vad ger dig då denna otroliga lyskraft av skönhet?
Det vet jag som musiker att är din hemlighet
varför den skall förbli hemlighållen emellan oss.




Fri vers av Aurelio
Läst 190 gånger
Publicerad 2007-04-13 11:14



Bookmark and Share


  Anders P VIP
Intressant att någon berör det andliga (observera ej i religiös mening) i musiken på ett så insiktsfullt sätt.
2007-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Aurelio
Aurelio