Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Burleskeri beskydda mig


Burleskeri beskydda mig
från de distanslösa och
humorbefriade,
fräls mig från deras
bestående men och lyten,
deras rosensken och äppelkindade
knyten.




Övriga genrer av Anders P H
Läst 292 gånger
Publicerad 2007-04-14 03:04



Bookmark and Share


  Anders P VIP
Kul idé att anspela på \"fader vår\", göra det till en bön. Men jag tror det hade blivit ännu bättre om du riktat den till någon ställföreträdande gud. Kanske en clown.
2007-04-14

    Oprofessionell
tänker på den här Dita när jag läser denna. fast det kanske är meningen
2007-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Anders P H
Anders P H