Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du




Såg dig idag
ville inte möta din blick
du smärtar

Det finns inget
spel i världen
som kan få det att sluta smärta

Jag
orkar inte
analysera
förklara

varför du inte ville
ha mig
gör ont
smärtar
så in i helvete

Finns inga svar
bara tid
som undrar...




Fri vers av Kristina Olsson
Läst 305 gånger
Publicerad 2007-04-14 22:50



Bookmark and Share


  Leif Furstedt VIP
Sorg, saknad, besvikelse mm. beskrivet i stunden på ett rent och tydligt sätt, \" -som undrar...\" Vackert gjort.
2007-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Kristina Olsson
Kristina Olsson