Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är en rätt snabbskriven dikt om hatet som kan strömma ut från en enda person som blir ignorerad och följden av det.


Eld

Flammorna slukade allt

Deras giriga tungor slickade möblerna

Klorna slog ut och grep om barnen

Svansarna lindade sig runt dem

Hesa skrik kvävdes av rök

Mitt i allt stod det ett barn

Där flödade inte värmen fram

Endast i hennes ögon dansade lågorna




Fri vers av The One
Läst 733 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-16 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The One