Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om Massakern i USA


Du kan dö som Jesus, om Jesus var ond

\"Ni har våldtagit min själ,
bränt mitt samvete
och slagit sönder mitt hjärta\"

(Han putsar sina vapen)


\"Ni tror ni utraderar en patetisk pojkes liv\"


(27 videofilmer, 41 foton och 1800 ord manifest)


\"Tack vare er dör jag som Jesus för att inspirera generationer av svaga och försvarslösa människor\"

(Men Jesus tog inte människoliv)




Övriga genrer av Halloway
Läst 339 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-19 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Halloway
Halloway