Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slav

Han vill att du ska komma krypande,
han vet att du gör det
du är en slav
å så tunga bojorna är att bära
du går sönder sakta men säkert
du säger att du inte vill ha de så här
men ändå.. han är ju så bra.. du älskar honom så


ett slag ingen fara
två slag du förtjänar de nog
tre slag du börjar undra..

men ändå! du älskar honom så




Övriga genrer av hilja
Läst 326 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-04-19 20:58



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Slav under förnedringens våld är ingen hållbar kärlek. Ingen förtjänar att bli slagen, kärlek ska inte bankas in gul och blå utan smekas fram när själar älskar varandra.
2008-11-30

  Micael Axelsson
Det här... detta känns! Det är sakligt skrivet, som om det vore en inre förd monolog, som sakligt konstaterar varför det får ske, om och om igen. *rys*

Kusligt bra skrivet
2007-08-20

  wiicca
Känsloladdat! I feel u sister!
2007-05-03
  > Nästa text
< Föregående

hilja
hilja