Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÖT MIG


Ta mig genom natten
Fyll den med mening
Fyll den med lust
Möt mig på morgonen

Kasta lögner i mitt huvud
Visa mig himlen igen
Visa mig underjorden
Möt mig när det blivit sant

Lyft mig ur verkligheten
Skalda om erotik
Skalda om våld
Möt mig i sagans land

Sätt mig ur förstånd
Droga mig med energi
Droga mig med vemod
Möt mig i galenskapen

Ta mig i dina armar
Bind mig på korset
Bind mig i sänggaveln
Möt mig i mina kyssar

Utnyttja mig lycklig
Töm mig på känslor
Töm mig på säd
Möt mig alltid sorgsen


Gå med mig bort
Säg inget om någonting
Säg något om ingenting
Möt mig i mitt eget hem



Möt mig i mina sinnen
Möt mig med oväsen
Möt mig med skönsång
Möt mig i själen




Fri vers av theperna
Läst 262 gånger
Publicerad 2007-04-22 04:42



Bookmark and Share


  VITRIOL
Finner ett lustfullt behag genom hela dikten. Påminner om när relation mellan brukare och assistent övergår i kärleksrelation :)
2007-04-25

    Nattviol
en önskan om möten
går rakt in i själen
med dess bedjan
sköna möten
skön text!
2007-04-22
  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna