Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du, jag och scenen.

du
står på scenen
jag
sitter i publiken


jag
ser dig hela tiden

du
ser aldrig mig.




Fri vers av elinli
Läst 401 gånger
Publicerad 2007-04-22 18:57



Bookmark and Share


  Tav
åh, gillar den jätteycket!
2007-04-22
  > Nästa text
< Föregående

elinli
elinli