Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag söker avstånd när jag älskar men om ni vill titta in i mig så är det så här det ser ut


mamma, jag är inglasad



Jag har en solförmörkelse i hjärtat
en vinter under huden
och en mamma 60 mil söderut
som går sönder när våra ögon möts


Medan jag blundar
står en lillasyster kvar på tå
och tappar sömntimmar i min natt

Hon viskar
\"är vi inte längre två?\"

och jag svarar
\"alltid men vänta\"

för
mamma,
syster,
en dag går jag genom glaset
och då kommer jag till er blodig




Fri vers av Spegelvänd
Läst 593 gånger
Publicerad 2007-04-22 20:21



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
det här är så vackert
så starkt.
2007-04-23

  Childlike Wild
Strongt!
2007-04-22

  Gärdsmyg
jättefin och stark text.
2007-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Spegelvänd
Spegelvänd