Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma

När jag trodde ingen var hemma fann jag Dig
I Er säng som ett förlorat bylte

Du grät sådär tröstlöst som man trodde bara man själv kunde gråta

Jag la mig bredvid och luktade på Ditt hår
Omfamnade Dig av hela mitt hjärta
Hoppades att mina andetag mot Din nacke tröstade bättre än ord

Jag tror aldrig att jag sa det, men
Mamma
Jag älskar Dig av hela mitt hjärta




Övriga genrer av Cecilia Andersson
Läst 946 gånger
Publicerad 2005-03-02 15:56



Bookmark and Share


    vilija
Söt! Vet inte varför, men den väckte många tankar hos mej... :)
2005-03-28

    Hades Is Rising
Underbart. Mammor är till för att älska!!
2005-03-05

  Cattis Rönn
underbart...kan bara säga BRAVO!!
2005-03-02

  kath
mer kan jag inte komma på att säga!
2005-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Andersson