Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vadå problem-barn????


har du något problem med det?

jag är inget problem-barn
jag är ett barn
med problem-föräldrar




Fri vers av Canadien
Läst 484 gånger
Publicerad 2005-03-02 15:59



Bookmark and Share


    Richard
Jättebra!
2005-04-22

  Kajsa missanpassad
-asg- joho du. :)
2005-03-07

  Ephemeral
så fruktansvärt rätt
2005-03-04

  Cattis Rönn
skrivet...Bravo!!
2005-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Canadien
Canadien