Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag trodde jag var räddare för kärleken

Vi sågs efter ha pratat så länge

du var trevligare än jag trodde

men jag trodde jag var räddare för kärleken

men du fick mig att öppna mig på ett naffs

berodde det på att du visste vilka knappar du skulle trycka på?

 

Vi hade en underbar natt

våra kroppar klibbade mot varandra

med en flödande passion

som pulserade hårdare och hårdare

en tanke kom upp vart har min armé tagit vägen?

 

Då viskade du i mitt öra att jag inte behöver någon armé

för att du alltid kommer finnas där för mig sa du

men var är du nu när jag behöver dig då

du sa att du inte klarar av att andas åt mig längre

du släppte mig fri det stora havet och jag sjönk långsamt

ned i det djupa blå..

 




Fri vers av Lilla trollet
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-29 09:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet