Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina bekännelser... om du orkar läsa...

varför är du så jävla hemlig var det nån som sa...

jag är väl inte hemlig
vad är det du vill veta?

att jag inte nuddar strecken när jag går på plattor
att jag ofta blir för full
att jag har en obsession om att allt måste vara jämt
att jag jämt har blåmärken för jag e så himla klumpig
att jag är dålig på att städa men ibland flippar och skrubbar allt från golv till tak
att jag inte kan laga mat

att jag ibland lyssnar på NRJ i smyg
att jag inte tål kritik
att jag ofta suckar utan anledning för jag är rädd att glömma bort att andas
att jag gör världens bästa kladdkaka
att jag hatar min kropp
att jag är beroende av sex

att jag tog bort matten i gymnasiet
att jag börjat röka igen för att jag vill gå ner i vikt
att jag inte kan knäppa mina jeans längre
att jag tycker om dig
att jag inte kan sova utan musik

att jag läser Harry Potter böckerna om och om igen
att jag har väldigt livlig fantasi
att jag slappar på jobbet
att jag har legat med för många enligt andra men jag skiter i vad folk tycker om det
att jag var mobbad i skolan

att jag drömde om att bli hovslagare när alla andra ville bli prima ballerinor
att jag kan åka skateboard (fast kanske inte längre)
att jag är galet dålig på att ljuga
att jag ibland snubblar på mina egna fötter
att jag slår mig på knäna som en gammal gubbe när jag skrattar

vad mer vill du veta?

är det bra så?




Fri vers av enlitenenstor
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-27 00:51



Bookmark and Share


  Linda Odelmar
mycket intressant berättelse...
2007-05-26

    Nattviol
älskar bekännelser!
den där om att du suckar för att du är
rädd att glömma att andas är ju jag
i ett nötskal - på jobbet tittar alla
konstigt på mig när jag suckandas...
jag får alltid förklara mig!
ju mer du vet om dig själv
desto helare människa blir du!!!
2007-04-27

  Havsjungfrun
..du får gärna berätta mer..det var roligt och intressant berättelse..tack!
2007-04-27

  Mangal VIP
Det räcker, men du får gärna berätta mera. Kände igen mig i var och varannan. Roligt och varmt skrivet. Gillar!
2007-04-27

  KLANG
Fastnade speciellt för det med obession om att allt ska vara jämnt låter som min text tvångstnakar läs gärna den. Bra skrivet annars!
2007-04-27
  > Nästa text
< Föregående

enlitenenstor
enlitenenstor