Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag kom på den när det var som varmast i April!!!!!!!!!!!!!!!


våren är här

Våren är här,

fåglarna kvittrar.

Våren är här,

allt blommar.

Det är vår över allt,

i varje vrå.

Alla är glada,

för våren är ju här!!!!!!!!!!!!!!




Fri vers av Melinda Andersson
Läst 270 gånger
Publicerad 2007-04-27 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Melinda Andersson