Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en vän jag inte längre har kvar. Du var mer än en vän, du va min tvilling, min syster


Halva hjärtat

Det är jobbigt att se dig gå förbi,
då 1000 minnen dyker upp

Men jag har lärt mig att tackla det..

Det är fortfarande svårt att se dig med dem andra
Som igentligen inte vet
Som inte ser
Som inte riktigt lyssnar
Som inte riktigt menar att dem skulle kunna dö för dig

Igår kväll kunde min kropp inte få ro
Mina ögon kunde inte blunda
Smärtan kunde inte lägga sig
Saknaden var för stor

Jag försöker få dig att se
Jag försöker få dig att höra
Jag försöker få dig att se tillbaka
Jag försöker få dig att förstå att de som hänt lätt går att glömma

Men utan din vilja är det chanslöst

Smärtan jag bär på varje dag går inte att beskiva med ord
Saknaden av dig går inte att få fram ur tårar
Väggarna som först bestod av dimma är nu oigenomtränglig sten

När tiden väl kommer, då du märker att bubblan spricker
För det kommer den att göra
Då du märker att du kanske inte kände dem så bra som du trodde
Då du kommer känna dig ensam bland dina vänner, som så fort sprang fram för att försöka fylla min plats

Kommer jag stå här och fånga dig i ditt fall




Övriga genrer av Jasmine
Läst 325 gånger
Publicerad 2005-03-04 16:21



Bookmark and Share


  Manal
vackert. Jag blir alldels tårögd, känner igen mig såväl. Tack för denna text
2005-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Jasmine
Jasmine