Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stor i orden



galaxen
stjärnorna
alla planeterna i solsystemen
solen
månen
jorden

tystnaden



farten
ljuset
harmonin i de slutna systemen
färgerna
ljuden
tiden

tystnaden







Övriga genrer av Burläsk
Läst 421 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-28 22:57



Bookmark and Share


  madinsane
aj lajk, aj lajk
egentligen är det bara ord plitade på en skärm
men det är just det som är så bra...
jag gillar ord
som liksom utan egentlig avsikt plitade ned..

och den har \"rymd\"
*försöker se smart ut.. och nykter*
2007-04-29

  marianela
Bara så.
Bra så.
Gillar mycket.
2007-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Burläsk

Mina favoriter
Rasputin
skalenligt