Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det något fel på mig?

Jag bara undrar,
Är det något fel på mig?

Det verkar som om
jag dras till fel människor.
Många av mina \"vänner\"
försvinner ut ur mitt liv
utan förvarning.

Jag vet inte vad jag sagt
eller gjort. Det vet bara
ni som försvunnit från mig.

Jag bara undrar:
Är det nått fel?

Men jag vill att alla som
försvunnit ut ur mitt liv
ska veta att det inte finns
chans att reparera vår
vänskap. Jag mår mycket
bättre utan er.




Fri vers av Davidoff
Läst 470 gånger
Publicerad 2007-04-30 16:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tror det faller mer tillbak på dem än dig..de kanske inte orkar eller inte hinner..
Se det som deras förlust istället :-)
2007-05-04

  Havsjungfrun
Vet du vad ?Jag har frågat mig detsamma..men om det är riktig vänskap så stannar de ju kvar..
2007-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Davidoff
Davidoff