Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2003-09-08 


Det osynliga barnet

Det osynliga barnet är vant vid ensamlek.
(Vem vill vara med dig!)

Det osynliga barnet är vant vid hårda ord.
(Du är dum i huvudet!)

Det osynliga barnet är vant vid tystnaden.
(Blickarna. Suckarna.)

Det osynliga barnet är vant vid att inte synas.
(Du är så ful så ingen vill se på dig!)

Det osynliga barnet är starkt i sin ensamhet.
Hon överlever isolering, hårda ord och tystnad.

Men klarar inte kärlek och omtanke.




Övriga genrer av Skye
Läst 775 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-03 17:36



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Som en Bibel om Barn, Så Kollossalt KLOKT och VIKTIGT ! Bokmärker tveklöst !
2008-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Skye