Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att spraya hårspray på mina lakan kan inte få dig bort från mina tankar

 
 
 


Jag kan inte dölja doften
av ditt nytvättade hår
genom att spraya hårspray
på mina lakan



Jag kan inte glömma orden
som blev sagda
eller dom som fått bevaras
endast i våra minnen





för allt blev inte sagt
allt blev inte gjort
allt blev inte
bättre





Men kanske du kan,
mörka gestalt.
Kanske du kan
rädda oss nu



För fallet blev högt
och asfalt
är hårt

och jag tror inte
vi kommer klara oss
helskinnade



Någon måste ta smällen






älskling förlåt





























Men någon blev du









































Övriga genrer av *Camilla*
Läst 412 gånger
Publicerad 2007-05-02 21:10



Bookmark and Share


    shamii
Camilla, om du visste hur magiska dina texter är, alla. du skriver som ingen annan och du är otrolig, jag menar varje ord jag säger. min önskan är att du ska se, se det jag ser när jag ser på dig. för du är underbar, du är min älva <33
2007-05-04

  scandal
som alltid.

mkt bra.

jag älskar djupet.
2007-05-03

  Starfish-Aura
Super qt!

me like


//Mjao
2007-05-02

  Neal VIP
Jättebra:)
2007-05-02
  > Nästa text
< Föregående

*Camilla*
*Camilla*