Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fly ditt sinnes värld

det skrivna ordet går en vacker död till mötes
när du massakrerar och demolerar
min ögonblicksvärld

byter plats på mening och mellanrum
och tillverkar nya betydelser för övergivna ord

små svarta bokstäver på en skärm
vit bakgrund och helt obetydlig
tills du börjar förlösa och forma om
kanske ett ögonblicks precision
till ett enda ords enkla betydelse

en avundsvärd förmåga

att se det absolut stilla
i en rörelse

det absolut vilda
i ett lugn

de ord som skriker högst försvinner
de hör inte till

tystnad måste tala

den talande tystnadens ord

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-03 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen