Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viljesången


Vara ville jag någon annan.
Förutan känslor och tårar.

En fluga i taket som flyger,
när det blir mödosamt.

Vara ville jag någon annan.
Förutan kropp att sköta om.

En humla surrande utan ansvar,
som bara Är i blommans ridå.

Vara ville jag någon annan.
Förutan ansvar och disciplin.

Månen på himlen som enbart
lyser och glädje ger.

Vara ville jag någon annan.
Förutan tankar och besvär.

Någon tittar på mig och ler.
Vara vill du ingen annan och

i Kärleken Är vi alla En.



Britt Gustavsson




Fri vers av Britt Gustavsson VIP
Läst 295 gånger
Publicerad 2007-05-03 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP