Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanken flyter i mig...



förändra ditt varma fokus
förstör din goda perception
se inte det allvarsamt uppenbara
begrav dig i den döda tystnadens vrål

i det viljelösa mörkrets allomfattande
inom den varsamt ofria frihetens cell

bind dig till en vacker tanklöshet
låt tårar aldrig mer kännas vid
vänj av din kind
låt varma känslor aldrig mer kännas vid
vänj av dit döda hjärta

förstör ditt eget kompletta själv
töm insidan, bränn av utsidan
inifrån och ut... förblinda...

det är lätt, tror jag

ett enda rosslande andetag

en enda ohörbar viskning

en enda hård sekund

ett litet stort beslut

livet är en flytande tanke
ett meningslöst beslut
en viljelös dröm
ett bedjande
till en tanke
och ett givande av sitt liv
i någon annans händer
till någon annans fötter

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-05 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen