Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
känner min evighets skumhets ta tillbaka lite...


Ett babbel...


vatten
jag mötte en värld utan dig
föll i
vatten
jag drunknar av vakenhet
föll ur
vatten
drömhet, dumhet, illusioner
hallucinationer... droger
tappade greppet
föll i
vatten
is, alkohol och konstiga drömmar
balanserade på en tändsticka
hoppade av
spetsad
föll i
vatten
överbelastad
obehindrad
väntande, uttråkad
kastade mig i
vårdslöst, vått
vatten

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-05 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen