Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gång var jag kär...


Leonore

Hennes namn var Leonore, den månvita flickan med stripigt svart hår.
Liten och nätt som en älva dansade hon genom livet och spred lycka.
Fager som få..
Hade ögon som den mörkaste mahogney, så bottenlösa att det var omöjligt att inte drunkna.
Tårar av det renaste silver och den vakraste sorg.




Fri vers av svartstry
Läst 404 gånger
Publicerad 2005-03-06 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svartstry
svartstry