Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
no clue...


Utomsinnlighet och grådaskigt vanlighet...



tänk att känna

en varm bris

ett ljummet regn

och solsken

utan tankar

i stunden

utan tvång

utan talförmåga

eller språk

eller att simma

i stekhet asfalt

att drunkna i inbjudande ögon

att falla ifrån

och mötas av dig

eller... tänk att drömma

en konstig dröm

att vakna av ditt andetag

att se dig sova

under en bar himmel

så nära mig

kanske... att leva

utan oro

utan spänning

utan sorg

utan liv

utan dig

så nära mig

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-06 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen