Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En fantasi en söndagkväll då biverkningarna har släppt sitt grepp och arbetsrummet stinker av en krukväxt som envisas med att blomma


Då allt blir för jävligt



Jag har hittat

en reva i rumtiden,

en portal i potemkinkulisserna,

som jag

försvinner igenom

då allt blir för jävligt

En platskirurg jag känner

jobbar svart vid sidan av

och snittar mot betalning

upp geometrin

och hans polare

vid Livsteatern

extraknäcker som håltagare

i Falska Fasaderna,

teaterpjäsen som

gått så länge

att ingen längre

tvivlar på

att den verkligen

är Verkligheten.



Utom jag då förstås.




Prosa (Prosapoesi) av Anders P H
Läst 355 gånger
Publicerad 2007-05-06 22:38



Bookmark and Share


    Bim
....är inte säker på att jag är något bra på att kommentera ,-har läst din text flera gånger och tycker mig känna att här finns en människa med självdistans värme humor och det där med ironi kan vi väl kalla för en exotisk krydda...Hälsn.Bim
2007-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Anders P H
Anders P H