Naken inför...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken inför...




Livets seger

 

Viskande i mitt öra

du tog mig hem

 

Levande i en skugga

för evigt du finns här

 

Vågade inte synas

du låter mig finnas

 

Trodde inte min kraft

du bär mig väl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tillsammans med dig livet älskar

 




Fri vers av Horatius
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-31 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horatius
Horatius