Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vill ha ett sjalvfortroende i teflon


aldrig har något drabbat mig så hårt, som när han sa att jag var svartsynt

jag har aldrig tagit åt mig som när han sa
att jag var liten i hans ögon

jag borde inte ta ett sådant ansvar sa han
på mina späda axlar

och jag vred mig i obehag och tänkte
jag är inte späd jag är inte svag

du skulle bara veta vad jag kan bära
på mina axlar

jag ville imponera överträffa hans förväntan
och inte vara svartsynt

men jag hukade mig för rösten
och tog emot alla hårda ord

med den mjukaste delen av mitt hjärta
där dom sparades och ligger som en börda

på mina späda axlar




Fri vers av enlitenenstor
Läst 403 gånger
Publicerad 2007-05-08 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enlitenenstor
enlitenenstor