Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du berörde mig



Jag säger
Jag skall glömma dig
ändå lägger jag märke
till små ting

Åh titta
samma bil som din
ler en stund
men ruset dör ut
Kommer på
Jag skall glömma dig

sittandes framför datan
funderandes
laddar hem musik
musik du säger du tycker om
låter tonerna svepa genom
I en darrande själ
kommer jag på
Jag skall glömma dig

Jag säger
Jag skall glömma dig
ändå lägger jag märke
till alla små ting




Fri vers av Malin Johansson
Läst 357 gånger
Publicerad 2005-03-07 20:44



Bookmark and Share


    DansCarro
åh vet inte vad jag ska skriva, så sant, så bra skrivet
2005-03-13

  Manal
kunde inte skriva det bättre, känner absolut igen mig. En dikt som väcker mina känslor åter..mkt fint skrivet
2005-03-07

  Susanna
Jag känner verkligen igen mig i de där situationerna. Ser jag en vit ford tänker jag på honom. Hör jag hans favoritlåtar tänker jag på honom. Ser jag personer som liknar honom tänker jag på honom. Och när jag går på stan söker min blick efter hans ansikte.
Det går helt enkelt inte att släppa taget på egen hand.
2005-03-07

  PussInBoots
sann och verkligen.. tja.. sann! ;D
2005-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.