Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dethär hände mig i dag..ren och skär mobbning kan man väl säga


I mitten

Jag satt och tog imot det,tog imot allt jävla skit ni sa till mig.
Jag rörde mig inte, nejdå jag va då fan ingen fegis som skulle sticka där ifrån.
Nejdå,dom skulle inte får tror att jag va sådan,dom jävla asen !!
Nej jag bara satt lungt och fint och tog emot allting som dom sa till mig,även om jag nu inte minns någonting av va dom sa,så minns jag iallafall att det va dom mot mig.

Tre mot en...

Tre mot EN !

Mig,bara mig vem fan kunde göra något,vem fan kunde? Du sa ju inget du vågade inte,du ville inte välja,men visst fan skulle du sitta och hålla häften och låta dom få säga en massa skit till mig.

Tack...




Fri vers av Kajsa Holmdahl
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-09 21:47



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
fy faan..men de som mobbar,snackar skit osv ..är svaga och har riktigt dåligt självförtroende..tänk på det ..kram vännen
2007-05-09

    Miraa
Dom som snackar skit om andra är dom som har mycket dålig självkänsla och som vill dölja sin egen osäkerhet...
Den som sitter kvar utan att säga något är modig...tystnaden kan säga mer än tusen ord men visar främst på att man inte behöver lägga energi på \"skitsnackarna\" ;) Bravo gumman!
2007-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Holmdahl
Kajsa Holmdahl